: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-May-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
Fahmi & Akmar - Part I

 
 
 
View all 4 photos...
salam, semua...
entry kali saya nk kongsi dgn kalian gambo2 yg sy shoot di majlis Fahmi & Akmar kat kangar mgu lepas (23 Mei 2009)... kali ni byk le skit dari intro kat bawah tu... ni 1st time menge'tag' ngan photographer lain ni... nervous jgk... takut shot aku x menepati citarasa bro fendy tu... hehehe.. tq sekali lg bro... harap lepas ni bleh le dpt tag lg dgn photog2 kat luar sana ye... so, zaaasss je le....








Bro Fendy dari dreamcastle-studio sedang beraksi...
By miossakuragi

*tag with fendy:dreamcastle-studio

berminat dgn khidmat saya?
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 26-May-2009 01:25 Email | Share | | Bookmark
Fahmi & Akmar, 23 Mei 2009 - Kangar, Perlis - The Intro

salam, semua....
terlebih dahulu ingin sy ucapkan terima kasih kepada bro fendy:dreamcastle-studio kerana sudi menjemput saya tag dgn beliau... tq bro... sebenarnye dia adalah ex-uitm arau jgk sama dgn saya... dapat le jgk blajo sedikit sebyk ilmu fotografi ni... hehehe... nasib baik le saya ade kelapangan hari tu... pasangan ni mmg best.. terutamanya fahmi.. hehehe... senyum dia mahai skit...(yeke?) entry kali ni saya kongsi gambo intro dulu ye... akan datang saya akan kongsikan yg full version punye.. zaass je le yg ni dulu...




*tag with dreamcastle-studio

berminat dgn perkhidmatan saya?
1001kenangan
0125755471-mior
http://1001kenangan.blogspot.com


Wednesday, 20-May-2009 09:19 Email | Share | | Bookmark
Custom Album Design - The Example

salam, semua...
di sini sy ingin kongsikan salah satu contoh utk custom album design utk tatapan anda semua... kepada sesiapa yg ingin mendapatkan khidmat saya dengan harga yg berpatutan boleh le hubungi saya utk temujanji... contoh album bleh le tgk entry kat atas tu ye... zaaass je le...



By miossakuragi

Berminat?
1001kenangan
0125755471-Mior
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 19-May-2009 16:40 Email | Share | | Bookmark
Animal Potraiture - Sepetang Bersama Nens

salam, semua...
entry kali ni sy nk berkongsi dgn anda semua ttg gambo2 kucing sy yg di shoot di suatu petang time ni sy masih kat kg lg... cuti 3 minggu hr tu... so, xtau nk wat ape.. sy pun mengerah kucing2 ni utk poss.. nasib baek diorg memberi kerjasama sepenuhnye utk menjayakan photo shoot ni... kedua2 ekor kucing sy ni nama nye 'Nen'... diambil sempena bulu nye yg berwarna kunen... sy ni mmg peminat kucing sejati... kami 1 family minat kucing... dr mak&ayah sy hingga le ke adik2 sy yg lain... tp time bg makan kucing, diorg le yg paling x minat.. sampai kucing yg sy bw dr kl tu dr gemuk sampai dh jd kucing exotic... so, zaasss je le... thank to 'nens'...



ni le kucing exotic tu... cian kat dia... semua org x suke dia... sy sorg je masih melayan dia... **sigh**




my best shot 50mm focal length...




nen... esok kita g pasang pagor kat gigi hang tu ye... buruk bebeno.. x tersusun...
By miossakuragi

kepada sesiapa yg berminat dgn perkhidmatan saya,
sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 12-May-2009 10:28 Email | Share | | Bookmark
The Gathering - SBS Dept CICT 2004-2009 - 25 April 2009

 
 
 
View all 61 photos...
salam, semua...
kali ni sy nk kongsi gambo2 yg sy shoot masa gathering geng2 SBS CICT bulan lepas.. maaf ye kwn2.. lambat upload masa kejadian tersbut x semua geng2 SBS dpt hadir... masing2 ade komitmen masing2... tp mmg rugi le diorg x dtg.. sb semua mkanan sy tibai... mcm2 ada.. sesape yg nk wat hi-tea bleh le tempah kat Rumbia Coffee House ni (rumbia le sgt...) murah je.. ape pun zaaasss je le...


By miossakuragi

kepada sesiape yg teringin utk mendapat sentuhan saya utk event spt ni, hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net