: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-May-2009 12:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kesyukuran & Cukur Jambul Muhammad Mu'adz - Liputan Penuh

 
 
 
View all 102 photos...
salam, semua..
entry kali ni sy nk berkongsi dgn anda semua gambo2 yg sy shoot sekitar majlis kesyukuran & cukur jambul anak sulong pasangan Wal Ashri & Che Wan Mahani.. majlis ini berlgsung pd 1 Mei hr tu... majlis tersebut bermula dgn iringan kumpulan marhaban dr kg maamor dan diikuti dgn majlis cukur jambul... pada hr majlis tersebut, terdapat beberapa kesilapan teknikal telah berlaku... bkn ape group marhaban tu cepat sgt... tup2 lepas marhaban beberapa minit terus nk cukur jambui.. lgsung ibu&bapa Mu'adz x sempat nk join majlis tersebut... pastu kena wat sekali lg le... sb dh mmg anak diorg.. mesti le xmau terlepas event ni... so, group tu pun wat le sekali lg... mula2 mak nyah nye yang dukung, pastu yg kali kedua tu br le mak nye yg dukung, diiringi oleh ayahnye... gitu le ceritenye.... dh le. xtau tulis ape lg.. zaaass je le....


By miossakuragi

kepada sesiape yg berhajat nk kan saya shoot majlis sebegini utk anak2 anda, bleh le hubungi saya:
1001kenangan
0125755471-mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com

**shoot 'n' burn pun bleh...


Saturday, 9-May-2009 16:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kesyukuran & Cukur Jambul Muhammad Mu'adz, 1 Mei 2009

the introduction
liputan penuh akan dipaparkan di entry akan datang...




berminat dgn perkhidmatan saya?
1001kenangan
0125755471-mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Wednesday, 6-May-2009 10:08 Email | Share | | Bookmark
Badura&Mazlan - The Introduction

salam, semua...
entry kali ni saya nk berkongsi sedikit gambo yg telah disentuh dgn sentuhan azimat 1001kenangan... (azimat le sgt...) ini baru intro ye... sila abaikan ayat dalam gambo tersebut 'malaysia's most popular wedding photographer' itu target jangka pjg... ni baru page 1 ok.. semoga terhibur... kepada pelawat2 hp sy ni, sila komen n kritik utk kemajuan kita bersama... jasa anda amat sy hargai... zaaasss je le...




berminat dengan khidmat saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi@yahoo.com
http://1001kenangan.blogspot.com



Wednesday, 6-May-2009 09:20 Email | Share | | Bookmark
Custom Album Service




salam, semua...
kepada sesiapa yg berminat dgn perkhidmatan saya ini, sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi@yahoo.com
http://1001kenangan.blogspot.com

**sesape yg dh ade softcopy gambo pun bleh... hanto je cd...


Monday, 4-May-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
Badura & Mazlan, Majlis Resepsi, 2 Mei 2009 - The Preview

 
 
 
View all 121 photos...
salam, semua...
entry kali ini saya ingin berkongsi sekali lg kemeriahan di majlis resepsi untuk pasangan Badura&Mazlan majlis ini berlangsung pada 2 Mei 2009,di kg sg. lesong, mambang di awan... terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih yg x terhingga kepada pasangan tersebut kerana memberi tanggungjawab ini kepada saya... saya suke kerja dgn kamu berdua... semua gambo2 dlm ni juga adelah utk preview, belum diproses lg... masih dlm keadaan RAW lg... gambo yg telah diproses akan dikongsi di masa hadapan... tunggu... skrg ni zaaaasss je le gambo2 ni dulu k... kepada pasangan pengantin, anda berdua bleh le kongsikan fp ni kepada sahabat handai u all k... ok... harap anda berdua suke dgn kerja tangan saya ni... dan kepada semua pelawat2 yg bakal visit fp sy ni, sila le beri komen & kritikan yg membina ye... jasa anda semua sy dahulukan dgn ucapan terima kasih...





berminat dgn perkhidmatan saya?
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi@yahoo.com
http://1001kenangan.blogspot.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net