: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Apr-2009 13:38 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Che Wan Intan & Khairudin, Taman DR

salam, semua...
Di sini saya ingin berkongsi beberapa lg gambo bg pasangan intan&khairudin... thanks to Azimfoto for the pics... maaf ye intan sebab lambat upload... selepas ini, mulai saat ini, 1001kenangan akan lebih cergas lg!!!




Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi:
1001kenangan
012-5755471
mios_sakuragi@yahoo.com (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 31-Mar-2009 03:32 Email | Share | | Bookmark
Additional Picture Intan&Khairuddin

salam, semua...
entry kali ni saya ingin berkongsi sedikit tambahan utk malam akad nikah intan&khairudin... saya cuma edit je... thanks to Azimfoto for the pics... sebabnye di malam hari kejadian saya tak sempat hadir kerana pergi berkursus Guru Mara ke PD... zaasss je la!!!




1001kenangan
0125755471
mios_sakuragi@yahoo.com (Yahoo Messenger)
http://1001kenangan.blogspot.com


Monday, 30-Mar-2009 07:06 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Mua'dz B. Wal Ashri

salam, semua...
entry kali ni aku nk memperkenalkan kepada seorang budak bernama Muhammad Mua'dz... beliau telah dilahirkan di hospital ipoh pada jam 7.04 malam, hari ahad, 15 mac 2009... Mua'dz ni adalah anak sulung bg pasangan Wal Ashri dan Che Wan Mahani... mereka telah bernikah pada 13 jun 2008... (ape lg nk tulis daaa... ) zaaassss je la...



ni lah pasangan bahagia tersebut...

sila ke http://1001kenangan.blogspot.com utk paparan lanjut


Sunday, 15-Mar-2009 13:07 Email | Share | | Bookmark
My new look...



salam, semua...
entry kali ni mior nak kongsi profile pic dia yg br... ok tak? br blajo guna soft focus dr bro Izan.. hehehe.. tq bro.. budak tu adalah anak sepupu mior. Dania nama glamornye.. (xpe ye che nor pakai muka anak hang... )
kepada semua visitors, tq kerana sudi melawat fp ni... selain dr fp ni, mior telah mengaktifkan semula blog dia iaitu http://1001kenangan.blogspot.com...
anda semua dijemput ke sana utk memeriahkannye... terima kasih...


Tuesday, 17-Feb-2009 00:36 Email | Share | | Bookmark
Khairudin & Intan, 25 Januari 2009

menunggu rombongan...
 
 
View all 32 photos...









Custom Album Format


1001kenangan
mios_sakuragi@yahoo.com
0125757471


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net