: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Feb-2009 00:30 Email | Share | | Bookmark
Intan & Khairuddin, 24 Januari 2009

majlis khatam Al-Quran
 
antara veteren yg mengiringi pembaca
View all 30 photos...

















1 0 0 1 kenangan
mios_sakuragi@yahoo.com
012-5755471


Monday, 9-Feb-2009 02:39 Email | Share | | Bookmark
New journey...

salam, semua...
baru skrg saya berkesempatan menjenguk fp yg tercinta ni setelah 3 minggu lamanye x jenguk.. maka selama itulah saya x buat keje2 meng'upload' ni...
bermula dr 19hb januari hr tu saya telah dihanto berkursus di Tiara Beach resort, PD, sampai 24hb januari... pastu 28hb saya diminta melapor diri di tempat kije baru...
utk pengetahuan semua, saya telah tercampak ke satu tempat yg jauh dr tempat keje lama seblm ni...
bayang kan le.. dr taman maluri, KL ke kuala nerang, kedah...
dr satu ketika kelajuan broadband tidak menjadi satu masalah ke sebalik nye...
ape kan daya... sebenarnye saya telah melangkah ke alam baru dunia kerjaya saya..
dah diorg hanto kat situ, terima je dgn hati terbuka... nasib diorg x hanto kat MUKAH, SARAWAK.. hehehe...
sekrg, pc pun dh sampai, bleh le wat keje2 mengedit ni.. hehehe.. tp internet kena pakai ofis punye le... lepas ni kena tutup akaun maxis, dan daftar TMNet streamyx plok...



ni la majikan aku yg baru... Majlis Amanah Rakyat (MARA)

sekrg aku dh jd CIKGU MARA... aku ditugaskan mengajo di Kolej Mara Kuala Nerang... nnt di entry akan dtg aku upload gambo2 kat sini...


di sini aku dan bakal guru2 MARA yg lain berkursus.. cantek jgk permandangan kat sini..



kepada semua visitors, sila komen ye... byk lg yg saya kena blajo dlm dunia photography ni.. terima kasih...

1 0 0 1 kenangan
miossakuragi.fotopages.com
mios_sakuragi@yahoo.com
012-5755471


Sunday, 18-Jan-2009 19:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kesyukuran & Aqeqah

salam, semua..
majlis kali ni aku dijemput khas oleh pasangan kurniawan & yatie sebagai jurufoto.. hehehe... ni majlis utk anak pertama diorg, nur aryana aleesya... ni je yg aku dapat upload.. nnt akan menyusul lg..

tolong komen ye...




ni la pasangan nye... hehehe


: :1001kenangan: :
mios_sakuragi@yahoo.com
012-5755471


Tuesday, 13-Jan-2009 16:20 Email | Share | | Bookmark
qimie, najmi & alia

gambo budak2 ni aku amik masa join diorg g zoo... hehehe... letih jugak nk snap pix budak2 ni.. bukan reti dok diam.. tambah si qimie tu.. (yg kecik sekali..)



Friday, 9-Jan-2009 17:41 Email | Share | | Bookmark
Dynamic Entry!!!

salam...
hehehe... tgh sibuk2 buat persiapan utk adik aku kawen, tiba2 mentadak ni buat 'dynamic entry' (aksi dlm citer naruto... hehehe) plok... aku pun ape lg.. amik bbrp snap..
susah jgk.. sb mula2 dia dok diam, last2 dtg kat camera aku plok.. tu yg hasil x bbrp cun tu..



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net