: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
1st try...

ni 1st time aku try guna shutter speed kat court basketball setiawangsa..


yg ni first belajo pakai shutter speed snap gambo budak2 junior main...


Alhamdulillah.. tergantung jugk budak tu.. hehehe


Sunday, 14-Dec-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
CICT Convocation

pandangan dr luar
pandangan waktu mlm
dewan mkn ibubapa
View all 7 photos...
grand giler dewan ni... beso... tp air-cond sedikit panas...


Wednesday, 10-Dec-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Qurban

 
 
ni le tukang sembelihnye...
View all 6 photos...
hari raya korban... kucing aku pun terlibat... tapi dia sembelih tupai... hehehe.. sepandai2 tupai melompat, akhirnye jatuh ke mulut kucing aku jgk.... hehe


naya tupai tu jd korban...


dgn muka x bersalah nye...



Thursday, 4-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan adik aku...

wang hantaran..
ok tak aku take shot?
yg ni aku pakai camera digital biasa je.. sony cybershot 7.2mgp..


Thursday, 13-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
First Time...

ni bapak aku..
ni mak aku..
mak&ayah
View all 6 photos...
ni 1st time aku post gambo kat fotopages ni.. harap2 lepas lg byk aku post.. hehehe.. gambar2 ni photographer pertunangan adik aku yang amik.



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net