: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Mar-2010 23:04 Email | Share | | Bookmark
Al-Ham + Isma : The Intro

salam, semua...
bertemu kembali dalam entry wedding 1001kenangan... kali ni sy nk berkongsi dengan anda semua intro utk majlis akad nikah Al-Ham & Isma yg berlgsung di kg Perlop 2 pada 27 Feb 2010.. di sungai siput utara... so, korang zassss ni dulu ye.. akan datang aku akan kongsi kan lg paparan penuh majlis ni... zaassss...



berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Friday, 26-Feb-2010 13:15 Email | Share | | Bookmark
Faies + Nurul: The Intro

salam semua...
bertemu kita dalam episod wedding kali ini... yg ni kasi intro dulu ye... terima kasih kepada pasangan ni kerna sudi memberi 1001kenangan menggalas tggungjawab beso nih... nantikan paparan penuh di masa akan datang... zassss....



berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Monday, 22-Feb-2010 23:10 Email | Share | | Bookmark
Kaisara Sofea Khairudin: Episode 2











berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471
mios_sakuragi (YM)


Tuesday, 9-Feb-2010 13:39 Email | Share | | Bookmark
Siapa punye kasut nih???



salam, semua...
entry kali ni mmg dh lari sgt dari tajuk wedding and animal portraiture.. saje je aku nk kongsi ngan korang semua gambo nih... utk renungan kita semua... korang tau tak saper punye kasut nih?? agak2 nye korang sanggup x pakai kasut ni tiap2 kali nk p ofis ke atau ke mana2...? klu tanye aku, aku pun x sggup... sb saiz nye kecik... kaki aku saiz 12-13... guro je.. bila aku tgk kasut ni aku berasa sedih bercampur syukur... sb ape sedih? sb mengenangkan tuan punye yg memakai nye... sb ape aku bersyukur? sb Allah bg rezeki kat aku pakai kasut cantek2.. kulit unta lg tuh... bayangkan le aku masuk kelas pakai kasut ni... ni bkn zaman dolu2 punye gambo nih.. tp zaman millenium skrg nih... mgkin tuan punye kasut ni mempunyai alasan tersendiri knp dia masih memakai kasut ni... ade kah kerana dia x mampu? ade sb kasut ni sesuai ngan profession dia? atau ade kah dia jenis jimat cermat?... zaaasss....

berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Monday, 1-Feb-2010 05:52 Email | Share | | Bookmark
Time Travelling...

salam, semua...
entry kali ni aku nk kongsikan sesuatu dgn anda semua... best x klu kita dapat masuk laci doreamon tuh... bleh g ke masa lampau atau akan datang... atau pun mcm 'back to the future'... mesti best kan... tp itu semua mustahil... klu benda ni bleh berlaku, xde le kenangan... sy ada 1 soklan utk anda semua, ape yg paling jauh dgn kita..? tau x ape jawapan nye...? cube teka... jawapan nye sebenarnye kita dh tau... kita saje2 je wat xtau... sb kita selalu buang 'dia' dgn wat benda2 yg xsepatutnye... last question, ape plok yg paling hampir ngan kita? jawab2, jgn xjawab... huhu... semoga ape yg kongsikan di sini, x byk, skit pun xpe dpt kita sama amalkan... zaassss...



Berminat dengan perkhidmatan kami??? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471
mios_sakuragi (YM)


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net