: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Jan-2010 06:41 Email | Share | | Bookmark
Kaisara Sofea Khairudin

salam semua...
entry kali ni terkeluar skit dr tajuk wedding.. aku nk kongsikan ngan korang semua bahawa aku secara rasmi nye menjadi bapak sedara Kaisara Sofea yg selamat dilahirkan pada 5 Januari 2010... Kaisara Sofea ni sebenarnye anak pasangan Khairudin & Intan (adik aku)... sebelum ni aku perkenalkan kar korang Mu'adz, kali ni Kaisara Sofea plok... so aku dh ade sepasang anak sedara... baru2 nih Kaisara dimasukkan ke wad sb kene demam kuning... cian jugk tgk dia duk bawah lampu tuh... lepas amik gambo dia, ade nurse bgtau adik aku, sebenarnye dlm hospital xleh amik gambo... tp sb dia syok je tgk aku amik, segan plok dia nk tegur... so, ni la hasil gambo nye... korang zaaass je la ye... semoga terhibur... akan dtg aku akan kongsikan lg ngan korang semua...




bersama opah...



bersama ayah...

bersama atok...


Berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Friday, 1-Jan-2010 18:26 Email | Share | | Bookmark
Faiz + Shila : : The Intro

salam, semua...
rasenye belum terlambat utk aku ucapkan selamat tahun baru 2010... semoga tahun 2010 ini dapat memberi manfaat kepada kita semua... insyaAllah... ok la, kawan-kawan semua.. entry kali aku kongsikan ngan korang Intro utk majlis perkahwinan Faiz & Shila... majlis ni berlgsung di parit buntaq pada tahun lepas iaitu pada 25 & 26 Disember 2009... aku start shoot dr khemah mula di pasang sampai le meja nk kemas... terima kasih diucapkan kepada Faiz & Shila sekeluarga kerana sudi memberi tggungjawab beso kat aku... korang mmg best... mmg happening family diorg nih... k la ye... ketika aku menaip hari dh pun pagi... aku pun dh xde idea nk tulis ape.. so, zaaasss je la ye... insyaAllah akan dtg aku kongsikan lg kemeriahan mjlis nih ngan anda semua... semoga terhibur...


















berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)
Sakuragi Hanamichi (Facebook)


Thursday, 31-Dec-2009 14:46 Email | Share | | Bookmark
Pija + Kamarul : : The Intro

salam, semua...
kita bersua lg hari ni buat kali keduanye... hari aku masukkan 2 entry sekali termasuk lah yg ni... iaitu utk pasangan Pija & Kamarul... majlis ni berlangsung di kuala nerang, kedah iaitu pada 21 Disember 2009, hr isnin plok tuh... anda mesti rase pelik kan? ade x kat negeri lain kenduri hari isnin..? ni 1st time aku jumpak... tp xpe.. isnin pun isnin le... kenduri tetap meriah mcm kenduri hari sabtu ahad jgk... belah laki lg le... hari rabu... dhsat kan kedah nih...? ok la... balik ke tujuan asal entry nih.. entry kali ni aku nk kongsi kan ngan korang intro utk mjlis Pija & Kamarul... ade beberapa keping aku letak utk dikongsikan bersama.. laporan penuh akan menyusul kemudian ye... semoga korang terhibur dgn entry kali ni dan entry lepas2... zasssss...









**Thanks to Mr. Aiman & Mr. Syarop for your time and cooperation... also for your pictures especially for the solemnization event...

berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Thursday, 31-Dec-2009 03:56 Email | Share | | Bookmark
Shah + Zai : : The Reception - Ulu Langat

 
tenung2, renung2..
adehh.. tu tulang pinggul abg la syg..
View all 36 photos...
salam, semua..
kali ini aku nk kongsikan kemeriahan hari bahagia pasangan Shah & Zai kat ulu langat... mjlis ni berlangsung seminggu selepas majlis di parit, perak iaitu pada 20 Disember 2009... pada hari tersebut aku bergerak bersama rombongan pengantin dr taman medan ke ulu langat.. mmg advanture... bunga kete pengantin berkembang mekar sampai atas kete aku... pasangan pengantin mmg xperasan kot.. driver diaorg relek je... aku jgk xtahan gelak dlm kete tgk reben nye lambai2 kat aku... mgkin kete2 rombongan lain kat belakang aku menerima nasib yg sama mcm aku... sesampai nye di ulu langat, rombongan pengantin dikerah utk jalan lasak oleh pengantin pompuan plok... jgn marah ye zai... aku on je... mmg jalan lasak ni biasa je bg aku... tp mengah jgk le... so, korang zaaaass je le dulu ye sebhgian gambo yg aku shoot nih... akan dtg aku kongsi ngan korang gambo outdoor diorg ye... kat kelly's castle ngan kat menara tinjau... tunnggguuu...












Coming Up Next: Pija & Kamarul

berminat dgn perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Tuesday, 29-Dec-2009 10:55 Email | Share | | Bookmark
Reza + Siti : : Full Report

 
amacam? ok x?
butang baju aku mana pah...?
View all 77 photos...
salam, semua..
atas permintaan keluarga pengantin atau dgn lebih jelaih nye, en. shariff a.k.a sjn shariff (masa entry paintball)... 1001kenangan pun mengeluarkan le Full Report utk tatapan saudara mare yg lain serta sahabat handai pasangan Reza & Siti nih... untuk pengetahuan semua, majlis ni berlgsung pada 19 Dis 2009 hr tuh... k cikgu shariff.. zaaasss ye...








berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
012-5755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net