: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Dec-2009 09:38 Email | Share | | Bookmark
Waiting to preview...

salam, semua...
bersyukur aku ke hadrat Illahi kerana dgn limpah kurnia nye aku dapat mnjalankan tggungjawabku di bulan 12 ni dgn jaya nye... terima kasih yg tidak terhingga kepada semua customers 1001kenangan yg sudi memberikan tggungjawab mendokumentasikan hari bahagia mereka kpd aku... jgn riso.. album korang sedang diproses.. so, dibawah ni adalah wajah2 ceria pasangan2 bahagia tersebut... mengenali kalian serta family kalian mmg best... terima kasih kepada kalian semua kerana menerima kehadiran aku... sb aku tidak rasa terasing bila berada kat umah kalian... diharapkan kita bleh bekerjasama lagi di masa hadapan.. insyaAllah.. so, entry kali ni aku nk perkenalkan pasangan2 bahagia kat semua pelawat 1001kenangan di masa akan datang, insyaAllah lebih byk gmbo lg aku akan kongsikan ngan anda semua... zaasssss...


Shah & Zai * diorg punye pakej RM2 je... pat2 siku lipat, sape cepat dia dpt... *


Pija & Kamarul


Shila & Faiz

berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 -MIOR
mios_sakuragi (YM)


Wednesday, 23-Dec-2009 19:31 Email | Share | | Bookmark
Reza + Siti : : The Intro

salam, semua...
bersyukur ke hadrat ilahi kerana weekend baru ni aku berjaya menjayakan 3 event yg berbeza tempat dan waktunye dalam 3 hari yg berbeza... syukur alhamdulillah.. smpai ke hari ni penatnye pun x hilang lg... tp xpa... aku suka tgk org bahagia di hari bahagia diorg... terima kasih diucapkan kepada customer2 yg dihormati... aku suka kalian... ok la... xmau ckp panjang.. hari pun dh nk pagi dh nih.. entry kali aku nk kongsikan ngan kalian wedding job aku yg pertama utk weekend nih, iaitu perkahwinan pasangan Reza & Siti... tp aku kasi intro dulu la.. laporan menyusul kemudian... majlis ni berlangsung di Bangi.. start akad nikah pukul 9.30, dan terus kenduri sampai pukul 1 lebih... majlis ni berlangsung dengan penuh kesederhanaan tapi cukup meriah... tahniah diucapkan kepada pasangan nih.. berpeluh jgk la si Reza nih bila kena tanye mcm2 oleh tok imam... so, korang tunggu le laporan penuh nye ye.. ni aku letak dulu 2-3 keping.. kepada SHah & Zai dan Kamarul & Pija, tunnggguuuu... lepas ni giliran korang punye plok ye...









berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Saturday, 19-Dec-2009 09:39 Email | Share | | Bookmark
Shah + Zai : : Resepsi

 
 
 
View all 42 photos...
salam, semua...
entry kali ni aku nk kongsikan ngan korang mengenai majlis resepsi pasangan Shah & Zai ni lagi... majlis ni berlangsung keesokan hari nye selepas kedua2 mempelai ni selamat diijabkabul kan... pada paginye satu majlis khatam quran telah diadakan... aku sampai terus je shoot zai tgh dok khusuk baca quran... diiringi oleh kumpulan Qari'ah dari Parit... habis je khatam, zai terus g make-up... then sekali lg aku jalankan tggungjawab dgn dedikasi... (dedikasi ke??? re: of course la... ) so, korang zaaassss je la ye... terima kasih sekali lg diucapkan kepada pasangan ni sb sudi memberi tanggungjawab beso ni kat aku...





Quote:
Naz said...
Glad that u felt welcome at the wedding ceremony. Yeah, my family is kinda crazy. Haha! Can't hardly wait to see the entire collection of pictures that you took during those two hectic days. And....who knows, u might be chosen again as an official photographer in the future for my wedding. Haha! Congrats anyway for the excellent job and thanks so much for the full commitment given during the entire wedding ceremony


berminat dgn perkhidmatan kami??? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Wednesday, 16-Dec-2009 17:14 Email | Share | | Bookmark
Shah + Zai : : Akad Nikah

 
 
 
View all 24 photos...
salam, semua...
entry kali ni aku nk kongsi ngan korang semua gambo2 akad nikah pasangan Shah & Zai... majlis akad ni berlangsung di rumah zai sendiri, dan zai jugak telah dinikahkan oleh ayah nye sendiri... mesti shah gabra kan... apepun tahniah diucapkan kepada pasangan mempelai ni.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat hendaknye... amin.. ;-)utk entry kali ni aku present akad nikah dulu ye... yg lain2 kemudian ye... korang bygkan.. hampir 1000++ gambo aku shoot utk majlis ni... dan mata aku dh berpinar nk pilih gambo... dan aku larat upload ni ja... so.. zaaasss je le.... semoga terhibur...






Berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
012-5755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)


Sunday, 13-Dec-2009 18:06 Email | Share | | Bookmark
Shah + Zai : : The Intro

salam semua pelawat...
kali ni aku nk kongsikan ngan korang semua kemeriahan majlis perkahwinan Shah & Zai nih... majlis ni berlangsung di Parit pada 11 & 12 Disember hari tuh... family diorg mmg best.. ceria sepanjang masa.. aku sebagai photographer ni pun terase mcm se-family ngan diorg je.. hampir semua nye happy go lucky... cume mlm potong kek je ade skit adegan drama swasta... jgn marah ye shah & zai... dengan kesempatan ini aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada shah & zai kerana percaya pada aku utk pikul tnggungjawab besar ni... akan aku presentkan nnt dgn baik... majlis ni bermula pada 11hb hr tu dgn akad nikah pada mlm nye iaitu lepas isyak.. tok kadi nye pun sempoi... tu la aku ckp td.. hampir semuanye sempoi... siap offer lg saper yg nk kawen lg... pastu keesokkan hari nye kenduri, sampai le mlm.. hampir semua jaam 10.30 mlm.. aku yg hampir flat nih pun balik le ke sg. siput... sampai umah jam 12 mlm.. pastu tido sampai kol 2.30, siap2, shoot terus ke kedah plok... giler penat... penat mmg penat... tp puas... shoot gambo org kawen... tp mcm biase le... gambo aku mesti xde... k la.. ape2 pun korang layan le dulu dua keping nih sebagai intro ye.. nnt aku akan tjuk full report.. kepada pasangan pengantin, harap bersabo ye... g la wat kubu dulu utk meniarap... zai mesti paham... zaaasss...




Berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 -Mior
mios_sakuragi (YM)


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net