: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Oct-2009 11:03 Email | Share | | Bookmark
Johari & Qila, Serdang : : The Preview

pada suatu hari... di sebuah butik pengantin...
sepasang mempelai sedang di proses... hehehe
proses pembikinan...
View all 137 photos...
salam, semua...
entry kali ini saya ingin berkongsi sekali lg kemeriahan di majlis resepsi untuk pasangan Johari&Qila... majlis ini berlangsung di padang kat depan umah Johari sendiri di serdang... terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih yg x terhingga kepada pasangan tersebut kerana memberi tanggungjawab ini kepada saya... saya suke kerja dgn kamu berdua... utk pengetahuan semua, gambo2 dlm ni juga adelah utk preview, belum diproses lg... masih dlm keadaan mentah lg... gambo yg telah diproses akan dikongsi di masa hadapan... tunggu... skrg ni zaaaasss je le gambo2 ni dulu k... kepada pasangan pengantin, anda berdua bleh le kongsikan fp ni kepada sahabat handai u all k... ok... harap anda berdua suke dgn kerja tangan saya ni... dan kepada semua pelawat2 yg bakal visit fp sy ni, sila le beri komen & kritikan yg membina ye... jasa anda semua sy dahulukan dgn ucapan terima kasih...





Berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 - Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 13-Oct-2009 15:22 Email | Share | | Bookmark
Kasih Bapa...



berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Wednesday, 7-Oct-2009 12:04 Email | Share | | Bookmark
KMKN Go-kart Challenge 2009

salam, semua...
entry kali ni aku nk kongsi ngan kalian gambo2 yg aku shoot dan member aku shoot kat tournament go-kart anjuran KMKN... sebenarnye aku pun join jgk... aku ingatkan x muat go-kart tu utk... rupe2nye muat... perlumbaan hr tu berlangsung dgn 3 pusingan.. aku berlumba pd pusingan ke-3... masa pusingan ke-3 tu perlumbaan mmg sengit.. aku berentap ngan student aku.. diorg semua berpakat nk kalahkan aku.. siap main potong selekoh lg tuh... last2 aku jgk yg juara... mule2 mmg cuak jgk nk bwak go-kart ni.. tp bila try se-round.. mmg syok.. siap ade safety car lg tuh... korang zaaasss je ye... semoga terhibur...


antara jentera2 yg digunakan.. safety car yg warna merah tuh...

antara pelumba yg berentap... sengit tp hambar yg bawak mcm pegi pasar pun ade.. mcm gambo kanan sekali tuh...

yg bawak tayar spare smpai 3 biji pun ade... maklum lah nk drift...

ok tak panning aku?... baru nk try nih.. gambo kanan: aku yg tgh berangan memecut...

gambo kiri: di awal saingan.. gambo kanan: mengambil selekoh.. masa nih 260km/j...

gambo kiri: berentap ngan student aku... akhirnye dia masuk dlm tayar sebelah tuh...

selekoh terakhir.......................................................... dan akhir nye juara....
*gambo aku semua member aku amik... dhsat dia nih, br ajo cara guna terus bleh wat panning...

berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Wednesday, 30-Sep-2009 07:02 Email | Share | | Bookmark
Raya Photoshoot... Raya Pertama...

sape punye baju nih??
ipar duai & beras2..
kasi upah dulu..
View all 22 photos...
salam semua...
rasanye belum terlambat utk aku ucapkan kepada anda semua.. 'selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin' entry kali ni aku nk kongsi ngan kalian semua gambo2 yg aku shoot sekitar hari raya baru2 ni... masa nak shoot gambo family aku, bru la aku tau bahawa tema raya family aku tahun ni merah ropenye... aku sorang je biru... itupun baju yg aku pakai tu dh hampir 2 tahun aku pakai... ape maksudnye tuh?? tande nye badan aku maintain le.. adik aku yg kiri sekali duduk yg mentei... klu tgk gambo tuh aku sorang je biru... sebenarnye aku dh tempah dh baju melayu baru, tp tukang jahit aku meninggal dunia plok... langsung le aku x bebaju raya baru tahun ni... tp warna gold le.. masa nk shoot gambo family aku nih, si mu'adz ni buat hal plok.. susah betui nk handle dia nih.. x leh dok diam.. korang zaaasss je le.. tgk gelagat anak sedara aku nih...


tgk le mu'adz tu.. xtau dok diam...

last sekali bapak dia yg pegang... hampir 10 shot nk dapat gambo ok mcm nih...

like bapak sedara, like anak sedara...

wajah2 mu'adz..

bersambung...

berminat dengan perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Sunday, 20-Sep-2009 07:23 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin



berminat dgn perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 -Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net