: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Sep-2009 23:42 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kesyukuran

pada suatu malam...
satu majlis berlangsung...
katanye majlis 'lump sum'
View all 39 photos...
salam, semua... seminggu sebelum ramadhan hari tu adik aku intan n husband ade buat kenduri sikit.. katanye kenduri ni 'lump sum' punye.. sambut ramadhan+masuk umah baru+open house utk raya... dhsat x majlis ni?... xpe2.. asalkan aku dpt melantak... macam2 juadah disediakan.. semua saudara-mara terdekat, ipar-duai, besan2.. beras2.. dijemput memeriakan suasana... yg paling best.. time baca doa, 5 org je (termasuk aku yg pegang camera le..) yg duk bersila depan pembaca doa tersohor dlm family aku.. saper lg.. bapak aku le... mlm tu aku x shoot byk sgt.. sb fokus kat makan n BBQ.. tgn minyak.. x leh pegang camera.. ade le skit2 yg aku nk kongsikan dengan kalian... kepada saudara-mara, ipar-duai, besan2.. beras2.. zaaasss je le mana yg ade...



berminat dgn perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 -Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Friday, 21-Aug-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Keluaran Ogos 2009

salam, semua...
entry kali ni aku nk kongsi kan dgn kalian ttg cover majalah utk bulan ni... keluaran khas 1001kenangan (yo2 ar je..) sebenarnye ni adelah khas utk anak sedara aku majalah.. di mana aku akn buat kan fotobook utk dia... tgu ye Mu'adz.. nnt dh siap pak yeop tjuk kat mu'adz... sejak aku dpt anak sedara, seronok plok buat baby portraiture.. seronok tgk gelagat dn reaksi dia.. klu le dia bleh bercakap.... nahas aku... kepada semua pelawat2 di luar sana, sekiranye anda berminat utk utk mengabadikan kenangan bersama2 anak-anak anda dlm bentuk dokumen (album le..), sila le hubungi 1001kenangan ye... kami akan berikan yg terbaik utk anda... diskaun menarik menanti bekas customer 1001kenangan... amacam?... terbaek x?... zaaassss...


...................................................................................................................................................................................

...................................................................................................................................................................................

suatu ketika dahulu...



berminat dgn perkhidmatan kami? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471 -Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 11-Aug-2009 14:20 Email | Share | | Bookmark
Jom main paintball!!!

salam, semua....
entry kali ni aku nk kongsi dgn kalian semua gambo yg aku shoot masa pertandingan paintball peringkat kebangsaan!!! acah je... peringkat kolej MARA kuala nerang je... pertandingan ni berlangsung kat jitra, kedah.. tak ingat dh aku ape nama nye tempat tuh... tp hari sabtu hari tu ade masuk surat kabo.. mamat2 marshall tu le yg jd ref hari tuh.. best wo... mula2 takut jugak kena tembak.. tp bila dh main, tembak2 org.. tembak2 angin.. kena headshot pun dh x kesah dh... meh sini aku nk bagitau korang, sebenar nye kena tembak kat badan lagi sakit daripada kena tembak kat kepala.. sebab kat kepala kita pakai helmet.. kat badan setakat tutup dada je.. ade member aku tu kena tembak sampai nangis2... aku kena kat tgn pun sakit gile2 nye... kesan nye smpai sekarang plok tuh... kitaorg pegi main hari tuh 11/7, tp kesan nye masih ade lg.. tp paintball mmg best.. dlm kena tembak pun kitaorg masih lg nk g main.. syok.. masa tekan je picu tu mmg teruja habis... sebelum ni dok asyik main counter strike je depan PC... tp bila berada betul2 depan mata, mmg speechless.. aku main tembak je sampai x sedo peluru dh habis... nasib baik le penah main CS, ade jgk le pengalaman berperang... akhirnya team aku berjaya mendapat juara kategori staf... hari kejadian tu aku amik gambo pun x byk... sb nk fokus kat game paintball ni... so layan je le yg mana aku upload ni ye.. semoga terhibur.. zaaassss...


himpunan helmet2 yg kitaorg pakai... x pakai mmg nahas la korang!!!


ni plok deretan senapang yang dipanggil 'MARKER' (aku ingat dlm kelas je ade marker...)


bro2 marshall sedang test MARKER... kot2 sumbat ke.. naya plok..


bersiap sedia sebelum peperangan bermula... Mamat kat tengah tu le kena tembak kat tengkuk...
kesan nye sampai sekarang masih ade...


team lawan pun dh siap siaga... siap le korang...


Prebet Haizan: sarjen!!! tolong!!! peluru habis... RELOAD! RELOAD!
Prebet Zamri: negative!!
Koperal Hanafi: i'm hit! i'm hit!


Lans Koperal Awie:reporting in!!
ustaz Ramli: negative!!!


Sarjen Shariff:Enemy spotted!!!
Prebet Haizan: roger that!!!


antara peserta2 yang terlibat.. yang lelaki semua tuh team aku le.. yg geng yang bertudung merangkap 'TERRORIST' telah dihentam dgn kejam sekali....

By miossakuragi


ni le satu2 nye gambo aku a.k.a RAMBO of the day yg di shoot sendiri oleh aku tp camera Arename... (x dpt tembak aku, shoot gambo aku pun jd le... )

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


Friday, 7-Aug-2009 03:15 Email | Share | | Bookmark
Planet Earth


By miossakuragi

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


Wednesday, 5-Aug-2009 15:09 Email | Share | | Bookmark
My Family

wow! wow! wow!... salam semua...
hampir berminggu2 lamanye aku x update fotopage ni... sb aku bercuti 2minggu dok kampung... kat kg xde internet.. klu nk guna internet pun kena g pekan sg.siput... leceh gak le... tp cuti tu sebenarnye bukan nye 2minggu.. x sampai pun... sb aku terlibat dgn Karnival Ko-k Matrikulasi (KAKOM)... aku jd jurugambar je.. nnt entry akan datang aku upload gambo2 nye.. tp entry kali ni aku nk kongsi ngan korang gambo2 family aku.. tp x cukup sorang.. Mahani, dia x balik mgu lepas.. gambo2 ni aku shoot masa nk hanto adik aku yg kecik sekali, zakiah, (tp x kecik pun... ) nk blik KL.. sebenarnye bas dia pukul 6, last2 dia burn tiket dia.. sb nak shopping punye pasai kat JJ kinta city, sgup beli tiket lain naik pukul 11 mlm plok... tp aku ok je.. bkn aku yg beli tiket.. bapak aku.. lg satu yg buat aku lg menyokong dia bershopping ni sb aku sehelai baju... adik aku blanje... lain kali beli lg ye... sampai pukul 9 lebih jgk le kitorg kat dlm tu... dr pukul 6... dh le aku nk drive ke kedah malam tuh... letih2.. ok2... tanpa membuang masa le.. meh le aku nk perkenal kat korang family2 aku.. zassss...


ni le gambo aku bersama family aku... sorg lagi x cukup... mahani..


ni le ayah & ibu aku... hehehe... tuan haji Jamaluddin & Puan Hjh Saripah Jaayah..


eh2.. main intai2 plok camera aku... mcm tau2 je aku nk shoot...


bercanda di kaki lima JJ...


ni ade lah adik aku... intan & zakiah... teka yg mana satu kakak, yang mana satu adik...


yang paling kurus dalam family...








ape yg bapak aku tjuk tu...?

By miossakuragi

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net