: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Jul-2009 06:36 Email | Share | | Bookmark
Mu'adz Potraiture

salam semua...
lama jugak aku tak update fotopage ni... bukan tak nak.. tp tak berkesempatan.. ni baru le ade masa skit.. kali ni bukan untuk wedding dan juga bukan untuk animal potraiture.. tapi aku nk kongsi dengan kalian semua gambo anak buah aku yg sulung ni lagi yg 1st dlm family aku... agak lama jugak aku tak jumpa dengan Mu'adz ni..hampir 3 bulan lebih jugak le... kalo korang perasan sebelum ni aku ade upload gambo dia masa baru lahir dulu.. aku dapat jumpa ngan dia pun sekejap je.. nasib baik le kolej aku takde aktiviti hari jumaat baru2 ni.. so dapat le aku jenguk ke kampung kejap.. tgk2 Mu'adz pun nk balik jugak.. sepatutnya aku kena balik ke kedah jumaat malam tu, sb hari sabtu ade aktiviti paintball kat kolej aku.. tp aku gagah jugak nk tgu si Mu'adz ni sampai dari shah Alam.. maklum le.. anak buah yg pertama aku.. sampai je Mu'adz tgh tido.. aku ape lg.. gerak le dia suruh bgn.. jahat tak aku... perbuatan aku ni mendapat persetujuan dari mak aku jgk... dia pun rindu sangat nak main ngan cucu nye... so aku pun amik le camera aku dan tembak lebih kurang.. dapat beberapa keping utk aku kongsikan ngan korang.. nasib baik la si Mu'adz ni memberi kerjasama dengan baik... yg best nye sepanjang sesi shooting dia x meragam langsung.. asyik terjerit2 nk meniarap... baru nk blajo kot.. k la.. korang zaasss je la ye... semoga terhibur...










By miossakuragi

berminat dengan perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


Friday, 26-Jun-2009 23:36 Email | Share | | Bookmark
Seumpama Rama-rama

 
 
 
View all 6 photos...
salam, semua...
tora datang lagi.. kali ni dengan tema animal portrature... (yeke?) terkeluar dr topic wedding plok... saje je nk kongsi dengan kalian... photoshoot kali ni diadakan tak jauh dari tempat letak kete kat dalam kolej MARA kuala nerang... shoot ni start jam 1 petang... nasib baik le model2 ni boleh memberi kerjasama... siap nyanyi lagu ella lg masa posing apa aku melalut ni..? maaf ye.. sebenar nye masa aku nk start kete, tiba aku ternampak geng rama-rama ni main2 kat kawasan parking tu.. sambil menikmati madu2 sejenis bunga yg aku pun tak tau ape ke spesis nye tuh... so, aku cepat2 amik camera aku, pasang lens 55-250mm aku dan terus menembak.. ni 1st time aku shoot rama2 ni... masa photoshoot ni terlintas di kepala otak aku ni... betapa indah nye ciptaan ALLAH s.w.t... rama2 ni dicipta berbagai2 rupa dan warna... tp yg aku jumpe 2 color je.. nnt aku nk p cari lg color lain plok... tp mmg best.. nk kena hambat rama2 ni br bleh dapat shot yg best mengikut skema aku le.. bagi pelawat2 semua aku tak tau le.. sile beri tjuk ajo ye... aik!!! panjang plok aku membebel... so zaaasss je le.. semoga terhibur...






By miossakuragi

sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan aku sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


Tuesday, 23-Jun-2009 16:11 Email | Share | | Bookmark
Nazri & Norehan - Part II

salam semua...
entry kali ni sy nk kongsi sedikit gambo pengantin Nazri & Norehan yg di'touch-up' skit... dan biasanye touch-up mcm ni digunakan utk custom album... berbanding dgn entry sebelum ni, ianye utk sticky album... semoga terhibur... zaaasss...




By miossakuragi

berminat dengan perkhidmatan saya? sila hubungi utk temujanji
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com


Tuesday, 16-Jun-2009 15:30 Email | Share | | Bookmark
Nazri & Norehan - 13 Jun 2009: Baling, Kedah

hmm... ntah mcm mane le rupe nye nnt..
yea.. kami dh sampai..
duduk betui2.. nnt runtuh katil kami..
View all 38 photos...
salam kepada semua...
terima kasih diucapkan kepada pasangan Nazri&Norehan ni kerna sudi memberi sy peluang utk merakamkan hari bersejarah kalian... di sini sy ingin kongsikan kpd pelawat2 semua beberapa yg sy shoot pd hr tsebut... pada hr tsebut, sy br je sampai dr Johor sb terlibat dalam sukan MARA seMalaysia... jam 3 pagi sampai umah.. tido sat, pastu bgn pukul 6.30 pagi... nasib baek le terbangun... klu x... xtau le ape akan jd... pasangan ni sempoi je... wlupun br je kenal, tp bleh ngam le... hehehe... xnak ckp byk... zaaass je le... semoga terhibur...



.........................................................................................................................................................................................................









By miossakuragi

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi utk temujanji...
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


Thursday, 4-Jun-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
Fahmi & Akmar - Part II





By miossakuragi

berminat dengan perkhidmatan saya? sila hubungi utk temujanji
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net