: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Jun-2009 23:36 Email | Share | Bookmark
Seumpama Rama-rama

 
 
 
 
 
 
salam, semua...
tora datang lagi.. kali ni dengan tema animal portrature... (yeke?) terkeluar dr topic wedding plok... saje je nk kongsi dengan kalian... photoshoot kali ni diadakan tak jauh dari tempat letak kete kat dalam kolej MARA kuala nerang... shoot ni start jam 1 petang... nasib baik le model2 ni boleh memberi kerjasama... siap nyanyi lagu ella lg masa posing apa aku melalut ni..? maaf ye.. sebenar nye masa aku nk start kete, tiba aku ternampak geng rama-rama ni main2 kat kawasan parking tu.. sambil menikmati madu2 sejenis bunga yg aku pun tak tau ape ke spesis nye tuh... so, aku cepat2 amik camera aku, pasang lens 55-250mm aku dan terus menembak.. ni 1st time aku shoot rama2 ni... masa photoshoot ni terlintas di kepala otak aku ni... betapa indah nye ciptaan ALLAH s.w.t... rama2 ni dicipta berbagai2 rupa dan warna... tp yg aku jumpe 2 color je.. nnt aku nk p cari lg color lain plok... tp mmg best.. nk kena hambat rama2 ni br bleh dapat shot yg best mengikut skema aku le.. bagi pelawat2 semua aku tak tau le.. sile beri tjuk ajo ye... aik!!! panjang plok aku membebel... so zaaasss je le.. semoga terhibur...






By miossakuragi

sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan aku sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net