: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Jul-2009 06:36 Email | Share | Bookmark
Mu'adz Potraiture

salam semua...
lama jugak aku tak update fotopage ni... bukan tak nak.. tp tak berkesempatan.. ni baru le ade masa skit.. kali ni bukan untuk wedding dan juga bukan untuk animal potraiture.. tapi aku nk kongsi dengan kalian semua gambo anak buah aku yg sulung ni lagi yg 1st dlm family aku... agak lama jugak aku tak jumpa dengan Mu'adz ni..hampir 3 bulan lebih jugak le... kalo korang perasan sebelum ni aku ade upload gambo dia masa baru lahir dulu.. aku dapat jumpa ngan dia pun sekejap je.. nasib baik le kolej aku takde aktiviti hari jumaat baru2 ni.. so dapat le aku jenguk ke kampung kejap.. tgk2 Mu'adz pun nk balik jugak.. sepatutnya aku kena balik ke kedah jumaat malam tu, sb hari sabtu ade aktiviti paintball kat kolej aku.. tp aku gagah jugak nk tgu si Mu'adz ni sampai dari shah Alam.. maklum le.. anak buah yg pertama aku.. sampai je Mu'adz tgh tido.. aku ape lg.. gerak le dia suruh bgn.. jahat tak aku... perbuatan aku ni mendapat persetujuan dari mak aku jgk... dia pun rindu sangat nak main ngan cucu nye... so aku pun amik le camera aku dan tembak lebih kurang.. dapat beberapa keping utk aku kongsikan ngan korang.. nasib baik la si Mu'adz ni memberi kerjasama dengan baik... yg best nye sepanjang sesi shooting dia x meragam langsung.. asyik terjerit2 nk meniarap... baru nk blajo kot.. k la.. korang zaasss je la ye... semoga terhibur...










By miossakuragi

berminat dengan perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net