: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Aug-2009 15:09 Email | Share | Bookmark
My Family

wow! wow! wow!... salam semua...
hampir berminggu2 lamanye aku x update fotopage ni... sb aku bercuti 2minggu dok kampung... kat kg xde internet.. klu nk guna internet pun kena g pekan sg.siput... leceh gak le... tp cuti tu sebenarnye bukan nye 2minggu.. x sampai pun... sb aku terlibat dgn Karnival Ko-k Matrikulasi (KAKOM)... aku jd jurugambar je.. nnt entry akan datang aku upload gambo2 nye.. tp entry kali ni aku nk kongsi ngan korang gambo2 family aku.. tp x cukup sorang.. Mahani, dia x balik mgu lepas.. gambo2 ni aku shoot masa nk hanto adik aku yg kecik sekali, zakiah, (tp x kecik pun... ) nk blik KL.. sebenarnye bas dia pukul 6, last2 dia burn tiket dia.. sb nak shopping punye pasai kat JJ kinta city, sgup beli tiket lain naik pukul 11 mlm plok... tp aku ok je.. bkn aku yg beli tiket.. bapak aku.. lg satu yg buat aku lg menyokong dia bershopping ni sb aku sehelai baju... adik aku blanje... lain kali beli lg ye... sampai pukul 9 lebih jgk le kitorg kat dlm tu... dr pukul 6... dh le aku nk drive ke kedah malam tuh... letih2.. ok2... tanpa membuang masa le.. meh le aku nk perkenal kat korang family2 aku.. zassss...


ni le gambo aku bersama family aku... sorg lagi x cukup... mahani..


ni le ayah & ibu aku... hehehe... tuan haji Jamaluddin & Puan Hjh Saripah Jaayah..


eh2.. main intai2 plok camera aku... mcm tau2 je aku nk shoot...


bercanda di kaki lima JJ...


ni ade lah adik aku... intan & zakiah... teka yg mana satu kakak, yang mana satu adik...


yang paling kurus dalam family...








ape yg bapak aku tjuk tu...?

By miossakuragi

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net