: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :

By: Seribu Satu Kenangan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Aug-2009 14:20 Email | Share | Bookmark
Jom main paintball!!!

salam, semua....
entry kali ni aku nk kongsi dgn kalian semua gambo yg aku shoot masa pertandingan paintball peringkat kebangsaan!!! acah je... peringkat kolej MARA kuala nerang je... pertandingan ni berlangsung kat jitra, kedah.. tak ingat dh aku ape nama nye tempat tuh... tp hari sabtu hari tu ade masuk surat kabo.. mamat2 marshall tu le yg jd ref hari tuh.. best wo... mula2 takut jugak kena tembak.. tp bila dh main, tembak2 org.. tembak2 angin.. kena headshot pun dh x kesah dh... meh sini aku nk bagitau korang, sebenar nye kena tembak kat badan lagi sakit daripada kena tembak kat kepala.. sebab kat kepala kita pakai helmet.. kat badan setakat tutup dada je.. ade member aku tu kena tembak sampai nangis2... aku kena kat tgn pun sakit gile2 nye... kesan nye smpai sekarang plok tuh... kitaorg pegi main hari tuh 11/7, tp kesan nye masih ade lg.. tp paintball mmg best.. dlm kena tembak pun kitaorg masih lg nk g main.. syok.. masa tekan je picu tu mmg teruja habis... sebelum ni dok asyik main counter strike je depan PC... tp bila berada betul2 depan mata, mmg speechless.. aku main tembak je sampai x sedo peluru dh habis... nasib baik le penah main CS, ade jgk le pengalaman berperang... akhirnya team aku berjaya mendapat juara kategori staf... hari kejadian tu aku amik gambo pun x byk... sb nk fokus kat game paintball ni... so layan je le yg mana aku upload ni ye.. semoga terhibur.. zaaassss...


himpunan helmet2 yg kitaorg pakai... x pakai mmg nahas la korang!!!


ni plok deretan senapang yang dipanggil 'MARKER' (aku ingat dlm kelas je ade marker...)


bro2 marshall sedang test MARKER... kot2 sumbat ke.. naya plok..


bersiap sedia sebelum peperangan bermula... Mamat kat tengah tu le kena tembak kat tengkuk...
kesan nye sampai sekarang masih ade...


team lawan pun dh siap siaga... siap le korang...


Prebet Haizan: sarjen!!! tolong!!! peluru habis... RELOAD! RELOAD!
Prebet Zamri: negative!!
Koperal Hanafi: i'm hit! i'm hit!


Lans Koperal Awie:reporting in!!
ustaz Ramli: negative!!!


Sarjen Shariff:Enemy spotted!!!
Prebet Haizan: roger that!!!


antara peserta2 yang terlibat.. yang lelaki semua tuh team aku le.. yg geng yang bertudung merangkap 'TERRORIST' telah dihentam dgn kejam sekali....

By miossakuragi


ni le satu2 nye gambo aku a.k.a RAMBO of the day yg di shoot sendiri oleh aku tp camera Arename... (x dpt tembak aku, shoot gambo aku pun jd le... )

berminat dgn perkhidmatan saya? sila hubungi:
1001kenangan
0125755471-Mior
mios_sakuragi (YM)
http://1001kenangan.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/miossakuragi/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net