: : 1001 Kenangan : :weDDings | faMIly | kiDs | evENts: :


My name: Seribu Satu Kenangan
My Fotopage: http://miossakuragi.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: 1000d
Canon
Friends:
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:Long Leave..........
http://imazamdesigner.blogspot.com/(Ima Zam Blogspot) http://www.facebook.com/imazamdesigner(Ima Zam Facebook) selepas ini saya banyak update imej diblog diatas dan facebook sahaja...maaf kerana masa begitu terbatas untuk update semua kerja dalam satu masa View this Fotopage entry
dinyraof wedding photographer suhaimisabli
Photographer : Suhaimi Editing : Suhaimi tel 0163757466 facebook suhaimisabli suhaimi View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
EC photography
Latest entry:Perkahwinan Rizduan & Fariza
Official Photog: Syawal, Joe and Alfon (backup during Akad) For enquiry, please do not hesitate to contact us: Joe - 012 946 6461 Syawal - 012 917 3969 Amir - 012 683 0484 Shahril - 012 686 9449 Azlan - 012 379 8667 or just mail to us eyerich07@yahoo.com View this Fotopage entry
grafik warna
Latest entry:WWW.AIRDESIGN.COM.MY
::::::::::::::::::::::::::::::::::ANTARA PRODUK AIRDESIGN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SAPA2 YANG NAIK BUKIT LARUT, AKAN DIBAWA DENGAN LANDROVER NI. p/s : aku sendiri pun x pegi2 lagi... he..he.... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Husna Na
View this Fotopage entry
Lela Touch Creation
PERHATIAN... UNTUK UPDATE TERKINI FOTO-FOTO PENGANTIN, PELAMIN, BAJU...SILA LAYARI FACEBOOK SAYA ...LELA KADIR ATAU EMEL PADA lelatouchcreation@yahoo.com...TQ TQ View this Fotopage entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016